TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Viimeksi päivitetty 29. toukokuuta 2021

Kiitos, että valitsit olla osa yhteisöämme Lanying Environmental Technology Co., Ltd.:ssä (” Yhtiö”,” me ”,” meille ”,” meidän ”). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja oikeutta yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai käytännöistämme henkilötietojesi suhteen, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@alphairesp.com .

Kun vierailet verkkosivustollamme www.alphairesp.com (”Verkkosivusto”) ja yleisemmin käyttää mitä tahansa palveluitamme (”Palvelut”, joihin sisältyy verkkosivusto), arvostamme, että luotat meihin henkilökohtaisiin tietoihin. Otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti. Tässä tietosuojailmoituksessa pyrimme selittämään sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on siihen liittyen. Toivomme, että käyt jonkin aikaa lukemaan sen huolellisesti, koska se on tärkeää. Jos tässä tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta Palvelujemme käyttö välittömästi.

Tämä tietosuojailmoitus koskee kaikkea Palvelumme kautta kerättyä tietoa (joka, kuten yllä on kuvattu, sisältää verkkosivustomme), sekä kaikkeen siihen liittyvään palveluun, myyntiin, markkinointiin tai tapahtumiin.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, koska se auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä henkilötietojesi jakamisesta kanssamme.

SISÄLLYSLUETTELO

  1. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?
  2. MITEN KÄYTÄMME TIETOJA?
  3. JATKO TIETOJiasi kenenkään kanssa?
  4. KÄYTÄMME evästeitä ja muita seurantatekniikoita?
  5. KÄYTÄMME GOOGLE KARTTOJA?
  6. MITÄ ASENTEEMME KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOSSA?
  7. Kauanko PIDÄMME TIETOJAsi?
  8. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVALLISEKSI?
  9. KERÄMmekö tietoja alaikäisiltä?
  10. MITÄ OVAT TIETOSUOJAA?
  11. ÄLÄ KÄYTÄ OMINAISUUDET
  12. Ovatko Kalifornian asukkailla erityisiä yksityisyydensuojaa?
  13. PÄIVITTÄMmekö tämän politiikan?
  14. MITEN VOIT PITÄÄ MEIDÄT TÄTÄ KÄYTÄNTÖÖTÄ
  15. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Henkilökohtaiset tiedot, jotka luovutat meille

Lyhyesti: Keräämme henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille, kuten nimi, osoite, yhteystiedot, salasanat ja suojaustiedot sekä maksutiedot.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti rekisteröityessäsi Palveluihin ilmaisemme olevamme kiinnostuneita hankkimaan tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistumme Palveluihin liittyviin toimintoihin tai muuten otat meihin yhteyttä.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi kanssamme ja palveluiden kanssa, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää seuraavaa:

Julkisesti saatavilla olevat henkilökohtaiset tiedot. Keräämme etunimen, tyttönimen, sukunimen ja lempinimen; puhelinnumerot; sähköpostiosoitteet; yrityssähköposti; yrityksen puhelinnumero; ja muita vastaavia tietoja.

Henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut. Keräämme taloudellisia tietoja (luottokortin numero, ostohistoria, laskut); ja muita vastaavia tietoja.

Valtakirjat. Keräämme salasanoja, salasanavihjeitä ja vastaavia suojaustietoja, joita käytetään todennuksessa ja tilin käytössä.

Kaikkien meille antamiesi henkilökohtaisten tietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja paikkansapitäviä, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisten henkilötietojen muutoksista.

Online-tunnisteet. Keräämme työkaluja ja protokollia, kuten IP (Internet Protocol) -osoitteita; evästetunnisteet tai muut, kuten analytiikkaan ja markkinointiin käytettävät tunnisteet; ja muita vastaavia tietoja.

  1. MITEN KÄYTÄMME TIETOJA?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat laillisiin liike-etuihin, kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja / tai suostumukseesi.

Käytämme Palveluidemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja useisiin alla kuvattuihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin laillisten liiketoimintaetujemme pohjalta, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi tai suorittaa sen sinun suostumuksellasi ja / tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Kunkin alla luetellun tarkoituksen vieressä ilmoitamme tietyt käsittelyperusteet, joihin luotamme.

Käytämme keräämiemme tai saamiamme tietoja:

  • Tilin luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi.Jos päätät linkittää tilisi meille kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tilillesi), käytämme tietoja, jotka annoit meille kerätä kyseisiltä kolmansilta osapuolilta, tilin luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi sopimuksen täyttämiseksi. .
  • Lähettää sinulle markkinointi- ja markkinointiviestintää. Me ja / tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voivat käyttää meille lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, jos se on markkinointitoiveidesi mukaista. Voit kieltäytyä markkinointisähköposteistamme milloin tahansa (katso MITÄ OVAT TIETOSUOJASI ”Alla).
  • Lähettää hallinnollisia tietoja sinulle. Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksesi sinulle tuote-, palvelu- ja uusia ominaisuuksia koskevia tietoja ja / tai tietoja ehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Täytä ja hallinnoi tilauksiasi. Voimme käyttää tietojasi palvelujen kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihdon toteuttamiseen ja hallintaan.
  • Toimita kohdennettua mainontaa sinulle. Voimme käyttää tietojasi kehittämään ja näyttämään sisältöä ja mainontaa (ja työskentelemään kolmansien osapuolten kanssa) räätälöityinä sinun kiinnostuksen kohteisiisi ja / tai sijaintisi mukaan ja mittaamaan niiden tehokkuutta.
  • Pyydä palautetta. Voimme käyttää tietojasi pyytämään palautetta ja ottamaan sinuun yhteyttä palvelujemme käytöstä.
  • Palvelujemme suojaamiseksi. Voimme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää palvelumme turvallisina (esimerkiksi petosten seurantaan ja ehkäisyyn).
  • Ota käyttöön käyttäjien välinen viestintä. Voimme käyttää tietojasi käyttäjien välisen viestinnän mahdollistamiseksi jokaisen käyttäjän suostumuksella.
  • Yrityskäyttöön, laillisiin syihin ja sopimuksiin liittyvien ehtojemme ja käytäntöjemme noudattaminen.
  • Vastaamaan oikeudellisiin pyyntöihin ja estämään vahingot. Jos saamme haasteen tai muun oikeudellisen pyynnön, meidän on ehkä tarkastettava hallussamme olevat tiedot, jotta voimme selvittää, miten vastata.
  • Käyttäjätilien hallinta . Voimme käyttää tietojasi tilin hallintaan ja toimintakunnossa pitämiseen.
  • Vastaa käyttäjien kyselyihin / tarjoa tukea käyttäjille. Voimme käyttää tietojasi vastaamaan tiedusteluihisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla Palveluidemme käytöstä.
  1. JATKO TIETOJiasi kenenkään kanssa?

Lyhyesti: Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, lakien noudattamiseksi, palvelujen tarjoamiseksi, oikeuksien suojaamiseksi tai liiketoiminnallisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Voimme käsitellä tai jakaa tietoja seuraavan oikeusperustan perusteella:

  • Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilökohtaisia tietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Oikeutetut edut: Voimme käsitellä tietojasi, kun se on kohtuullisen välttämätöntä laillisten liike-etujemme saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen toteutus: Jos olemme tehneet sopimuksen kanssasi, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääkseen sopimusehtomme.
  • Lakisääteiset velvoitteet:Voimme paljastaa tietosi, jos sitä vaaditaan laillisesti noudattamaan sovellettavaa lakia, hallituksen pyyntöjä, oikeudenkäyntiä, tuomioistuimen määräystä tai oikeudenkäyntiä, kuten vastauksena oikeuden määräykseen tai haastekehotukseen (mukaan lukien vastaus) viranomaisille kansallisten turvallisuus- tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi).
  • Tärkeät edut: Voimme luovuttaa tietojasi, jos uskomme, että on tarpeen tutkia, ehkäistä tai ryhtyä toimiin politiikkamme mahdollisten rikkomusten, petosepäilyjen, tilanteiden yhteydessä, joihin liittyy mahdollisia uhkia kenenkään turvallisuudelle ja laitonta toimintaa, tai todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.

Meidän on ehkä käsiteltävä tietojasi tai jaettava henkilökohtaisia tietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Toimittajat, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Voimme jakaa tietojasi kolmansien osapuolten toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluita meille tai puolestamme ja tarvitsevat pääsyn kyseisiin tietoihin kyseisen työn suorittamiseksi. Esimerkkejä ovat: maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimitus, isännöintipalvelut, asiakaspalvelu ja markkinointitoimet. Voimme sallia valittujen kolmansien osapuolten käyttää seurantatekniikkaa palveluissa, mikä antaa heille mahdollisuuden kerätä tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa ajan myötä. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seuraamiseen, tietyn sisällön suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan ymmärtämiseen paremmin. Ellei tässä käytännössä ole kuvattu, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin.
  • Liiketoiminnan siirrot. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Kolmannen osapuolen mainostajat. Voimme käyttää kolmansien osapuolien mainontayrityksiä mainosten näyttämiseen, kun vierailet Palveluissa. Nämä yritykset voivat käyttää tietoja vierailuistasi verkkosivustoillamme ja muilla verkkosivustoilla, jotka sisältyvät evästeisiin ja muihin seurantatekniikoihin tarjotakseen mainoksia sinulle kiinnostavista tavaroista ja palveluista.
  1. KÄYTÄMME evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Lyhyesti: Voimme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita keräämään ja tallentamaan tietojasi.

Voimme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten käytämme tällaisia tekniikoita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on esitetty evästekäytännössämme.

  1. KÄYTÄMME GOOGLE KARTTOJA?

Lyhyesti: Ei

  1. MITÄ ASENTEEMME KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOSSA?

Lyhyesti: Emme ole vastuussa niiden tietojen turvallisuudesta, joita jaat kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka mainostavat mutta eivät ole sidoksissa verkkosivustoihimme.

Palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia, jotka eivät ole sidoksissa meihin ja jotka saattavat linkittää muihin verkkosivustoihin, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille toimittamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä. Tämä yksityisyydensuoja ei kata kolmansien osapuolten keräämiä tietoja. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sisällöstä tai yksityisyydensuoja- ja turvallisuuskäytännöistä ja käytännöistä, mukaan lukien muut verkkosivustot, palvelut tai sovellukset, jotka voivat olla linkitetty Palveluihin tai Palveluista. Sinun tulisi tarkistaa tällaisten kolmansien osapuolten käytännöt ja ottaa suoraan yhteyttä heihin vastaamaan kysymyksiisi.

  1. Kauanko PIDÄMME TIETOJAsi?

Lyhyesti: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, ellei laki toisin määrää.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki vaadi tai salli pidempää säilytysjaksoa (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset). Mikään tämän käytännön tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilökohtaisia tietojasi yli kahden vuoden ajan käyttäjän tilin tyhjäkäynnin alkamisen jälkeen.

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoiminnan tarvetta käsitellä henkilötietojasi, joko poistamme tai anonymisoimme ne, tai jos se ei ole mahdollista (esimerkiksi siksi, että henkilökohtaiset tietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), tallennamme turvallisesti henkilökohtaiset tietosi ja eristää ne muusta käsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

  1. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVALLISEKSI?

Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimenpiteiden avulla.

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet, jotka on suunniteltu suojaamaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuus. Muista kuitenkin, että emme voi taata, että Internet itsessään on 100% turvallinen. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, henkilökohtaisten tietojen siirtäminen Palveluihimme ja palveluitamme on sinun vastuullasi. Palveluja tulisi käyttää vain suojatussa ympäristössä.

  1. KERÄMmekö tietoja alaikäisiltä?

Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiaille lapsille.

Emme pyydä tietoisesti tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta tai markkinoi niitä. Käyttämällä Palveluja vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja suostut tällaisen alaikäisen huollettavaan käyttämään Palveluja. Jos saamme tietää, että alle 18-vuotiailta käyttäjiltä on kerätty henkilötietoja, poistamme tilin käytöstä ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin tällaisten tietojen viipymättä poistamiseksi tietueistamme. Jos saat tietää, mitä tietoja olemme keränneet alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@alphairesp.com.

  1. MITÄ OVAT TIETOSUOJAA?

Lyhyesti: Voit tarkistaa, muuttaa tai sulkea tilisi milloin tahansa.

Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavaltuutetulle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja yksityisyyden suojasta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@alphairesp.com.

Tilitiedot

Jos haluat milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai lopettaa tilisi, voit:

■ Kirjaudu tiliisi ja päivitä käyttäjätilisi.

Kun pyydät tilin sulkemista, deaktivoimme tai poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme. Joitakin tietoja voidaan kuitenkin säilyttää tiedostoissamme petosten estämiseksi, ongelmien vianmäärityksessä, avustamisessa tutkimuksissa, käyttöehtojen noudattamiseksi ja / tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, se voi vaikuttaa tiettyihin Palvelujemme ominaisuuksiin tai palveluihin. Jos haluat kieltäytyä mainostajien kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta Palvelumme-vierailulla http://www.aboutads.info/choices/ .

Sähköpostimarkkinoinnin estäminen: Voit peruuttaa markkinointisähköpostiluettelomme milloin tahansa napsauttamalla lähettämissämme sähköposteissa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sitten sinut poistetaan markkinointiviestien luettelosta – meidän on kuitenkin edelleen lähetettävä sinulle palveluihin liittyviä sähköpostiviestejä, jotka ovat välttämättömiä tilisi hallinnassa ja käytössä. Jos haluat muuten kieltäytyä, voit:

■ Huomaa mieltymyksesi, kun rekisteröit tilin sivustolle.

■ Käytä tilisi asetuksia ja päivitä asetukset.

■ Ota yhteyttä käyttämällä annettuja yhteystietoja.

  1. ÄLÄ KÄYTÄ OMINAISUUDET

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (DNT) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittaaksesi yksityisyydensuojasta, ettet halua seurata ja kerätä online-selaustoimintasi tietoja. DNT-signaalien tunnistamista ja toteuttamista varten ei ole määritelty yhtenäistä tekniikan standardia. Sellaisena emme tällä hetkellä reagoi DNT-selainsignaaleihin tai mihinkään muuhun mekanismiin, joka ilmoittaa automaattisesti valinnastasi olla seuraamatta verkossa. Jos hyväksytään online-seurannan standardi, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojakäytännön tarkistetussa versiossa.

  1. Ovatko Kalifornian asukkailla erityisiä yksityisyydensuojaa?

Lyhyesti: Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle myönnetään erityiset oikeudet pääsyyn henkilötietoihisi.

Kalifornian siviililain § 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä ”Shine The Light” -laina, sallii Kaliforniassa asuvien käyttäjien pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa maksutta tietoja henkilötietoryhmistä (jos sellaisia on) luovutetaan kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksia varten ja kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joille jaoimme henkilökohtaisia tietoja välittömästi edeltävänä kalenterivuonna. Jos asut Kaliforniassa ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili Palveluissa, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ei-toivotut tiedot, jotka olet julkisesti julkaissut Palveluihin. Jos haluat pyytää tällaisten tietojen poistamista, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Liitä mukaan tiliisi liittyvä sähköpostiosoite ja lausunto siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tietoja ei näytetä julkisesti palveluissa, mutta muista, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti järjestelmistämme.

  1. PÄIVITTÄMmekö tämän politiikan?

Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tämän käytännön tarvittaessa pysyäkseen asiaankuuluvien lakien mukaisina.

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä ”Päivitetty” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on käytettävissä. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön usein saadaksesi tietoa siitä, miten suojaamme tietojasi.

  1. MITEN VOIT PITÄÄ MEIDÄT TÄTÄ KÄYTÄNTÖÖTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@alphairesp.com tai postitse tai postitse osoitteeseen:

Lanying Environmental Technology Co, Ltd

No.9, Shanghuanyuanzhou West Rd,

Shuanggang, Houjie,

Dongguan, Guangdong 523948

Kiina

MITEN VOIT TARKISTAA, PÄIVITTÄÄ TAI POISTAA TIETOJA, JOITA KERÄÄMME Sinulta?

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, joita keräämme sinulta, muuttaa tietoja tai poistaa ne joissakin olosuhteissa. Jos haluat pyytää henkilökohtaisten tietojen tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, lähetä pyyntölomake napsauttamalla tässä . Vastaamme pyyntösi 30 päivän kuluessa.

Vieritä ylös